De beste restaurant ervaring met CRM

Jij als restauranthouder van een aantal goed draaiende restaurants heeft, naast jouw passie voor kwaliteit gerechten uit de Oosterse keuken, ook een nauw aan het hart liggende gave om jouw gasten de avond van hun leven te laten beleven.

In jouw opinie en ervaring is dat naast het serveren van de crème de la crème aan kwaliteit gerechten de klantbeleving minstens even zo belangrijk is. De klanten moeten zich heel speciaal voelen in jouw restaurants, dus jouw prestige is deze klantervaring steeds weer te overtreffen.

Het volgende level klantervaring met CRM

Dus onlangs heb je jezelf iets cadeau gedaan die jou gaat helpen deze klantervaring naar een nog hoger niveau te tillen. Hierbij gaat lime-technologies.nl jou helpen. Je bent nu al super enthousiast en je ziet de mogelijkheden al helemaal voor je. Op lime-technologies.nl heb je namelijk het belang van Customer Relation Management (CRM) ontdekt. CRM software systemen als op lime-technologies.nl gaat jouw klanten meenemen naar het volgende level aan klantervaring. Dat niet alleen, maar het zorgt ook voor een efficiency slag in het regelen van de bevoorrading en het effectief managen van de beschikbare capaciteit.

De ideale klant ervaring

Na een uitgebreid gesprek met een van de experts van lime-technologies.nl ben je nu al aan het dromen hoe je jouw vaste klanten de ideale klantervaring kan bezorgen.

Dit is mogelijk doordat je naast het vastleggen van data als NAW-gegevens, verjaardagen, en voedsel allergieën, ook de consument geschiedenis kan tracken. Hierdoor wordt er ineens heel veel mogelijk:

• Feestelijke aanbiedingen met verjaardagen of jubilea

• Klantgerichte aanbiedingen en thema avonden

• Altijd hun favoriete wijn of drankje paraat

En dit is nog maar een kleine handgreep aan mogelijkheden die een dergelijk CRM systeem als op lime-technologies.nl kan bieden. Nu voelen jouw klanten zich helemaal vorstelijk onthaald in jouw establishment.