In de keuken van een restaurant

Bijna iedereen vindt het leuk om zo nu en dan een restaurant te bezoeken, alwaar de heerlijkste gerechten geserveerd worden. De een verkiest een Ethiopisch restaurant, terwijl iemand anders het meest van Turkse gerechten houdt en dus liever een Turks restaurant bezoekt. In elke grote stad is er genoeg keuze!

Een functionele keuken

In de keuken van elk drukbezocht restaurant wordt er (bijna) elke avond hard gewerkt door de koks, die de overheerlijke gerechten klaarmaken voor hun gasten. Dit betekent dat alle keukenapparatuur – ovens, kookplaten, afzuigkappen, vriezers, koelkasten, vaatwassers, enzovoorts – goed moet functioneren, opdat de koks en ander keukenpersoneel hun werk snel en effectief kunnen uitvoeren.

Onderhoudsbeurten en reparatiewerkzaamheden

De apparaten in de keuken worden regelmatig gecontroleerd door een monteur die over een bedrijfswagen beschikt die ingericht is met producten van Worksystem.be, hetgeen hem/haar in staat stelt om de benodigde gereedschappen en andere materialen op een fatsoenlijke manier te vervoeren naar de horeca keuken waar hij/zij een onderhoudsbeurt en eventuele reparatiewerkzaamheden dient te verrichten.

Het spreekt voor zich dat wanneer de keukenapparatuur in een restaurant defect is, deze zo snel mogelijk moet worden gerepareerd opdat de gasten het restaurant kunnen blijven bezoeken. Dankzij een bedrijfswagen die ingericht is met de slimme producten van WorkSystem.be is de monteur in staat om de noodzakelijke reparaties vlot uit te voeren.